Lumonite Compass RKun on enemmän kuin tyytyväinen johonkin hankintaansa,  haluaa siitä kertoa myös muille.

On valaisimia ja sitten on VALAISIMIA.  Aktiiviliikkujana arvostan sitä, että näen myös pimeällä, missä liikun. Sama koskee myös lenkkeilijää tai vaikkapa työmatkapyöräilijää.  Hyvä valaisin tuo turvallisuutta. 

Syksyisen pimeän ajan tultua katsoin tarpeelliseksi päivittää otsalamppuni.  Valintani perustui kohtuuhintaiseen, ylivoimaiseen laadukkuuteen hintaluokassaan sekä lampun istuvuuteen niin suoraan pään päälle, kuin pipon päälle. Myös mahdollisuus ripustaa pyörään oli yksi kriteeri. Työvalonakin erinomainen , koska monta eri valotehoa valittavissa helpolla napin painalluksella.

Vertailukohtia oli useita. Paristo vaiko akku. Itse valitsin usb latauksella ladattavan , selkeitä kokemuksia käyttäjiltä omaavan sekä laadukkaan valmistajan valmistaman. Valoteho määrä ei ollut pienin valintakriteeri (tässä se on huimat 1238 lumenia) eikä myöskään kestävyys ja valokuviot, kuten myös latauksen kesto eri valotehoilla. 

Vasta sitä itse kokeiltuani lokakuisella pimeällä vaelluksella, joka kesti 4,5 h ja jonka aikana käyttämäni valoteho ei heikentynyt, (käytin eri valotehoa matkan aikana) saatoin todeta että yrityksen korulauseet tästä tuotteesta eivät olleet tuulesta temmattuja. Eivät myöskään tunnettujen suunnistajien ja muiden käyttäjien suositukset. 

Lue myös tämä 

https://retkipaikka.fi/testissa-jopa-1000-lumenin-lumonite-compass-r-otsalamppu/ 

Mikäli haluat varmuutta ja laatu/hinta-tasoltaan ylivoimaisesti parasta, valitse Lumonite Compass R  otsavalaisin. 

Löydät sen netistä os  www.valostore.fi 
Kommentit