Kotalan kosket, Torisevan kierros ja Perinnekylän retkiMartti Kitunen (1747 - 1833) , tuo kuuluisa karhunkaataja sai olla innostuksena lähdettäessä kiertämään Virroilla Kotalankosken / Kituskosken maastoja tänään..... Upeat kosket ja kauniit maisemat sekä tietyllä tapaa historian havina olivat seurana tuolla, tänä kauniina syyspäivänä.

Sieltä matka jatkui Torisevan kierrokselle joka jylhyydellään saa kenet tahansa hiljaiseksi ja ihmettelemään luonnon ihmeellisyyttä... Usein huomasin pysähtyneeni ja vain katsovani kauniita yksityiskohtia.

Koska virtaa tuntui vielä olevan noiden patikointien jäljiltä, ja koska uskollinen maastopyöräni oli ollut toimettomana tähän asti, päätin lähteä kiertämään Virrat ja perinnekylän sekä kanavan seudun sillä.

Ei turha valinta, sillä löysin siltä matkalta mitä uskomattomampia paikkoja.

Mikäli haluat mukaani, pyydän, istu alas ja katso nuo videokoosteeni sillä tämä saattoi olla hienoin tämän kesän reissuistani... Mene ja tiedä, jokapuolellahan on jotain mitä toisaalla ei ole, mutta kun päivä oli lämmin, tuntui kuin mielikin olisi lämmennyt.

Jos jaksat kaikki kolme videota katsoa, olet varmaan saanut tunteen kuin olisit mukanani ollut..

Nauti näistä videosta kuin minä nautin tänään. Ole hyvä 😍


Kommentit