Kaidatvedet kierrosParkano, Kaidatvedet kierros eli Parkanon metsämuseolta Käenkoskikeskukselle käpykintukka luontopolkua pitkin ..

Tarkoitus oli viedä se läpi maastopyörällä ja siten selvitä takaisin ihmisten ajoissa.

Tarkoitus oli pelkkä muisto kun hyvin pian tuli huomattua, että 95 prosenttia menomatkasta oli pyörä kuin talutusnuorassa. Viimeistään siinä vaiheessa kun eturengas luisti pitkospuulta ja laskeutuminen siististi rähmällenen polun viereen oli tosiasia, tuli selväski  että parempi patikoida kuin loukata itsensä.

Reitti mitä ihanin, kulkihan se Kaidatvedet järven rantoja pitkin mutta suosittelen jättämään pyörän pois. Reitin voi myös käydä lyhyempänä sillä metsämuseolta lähtee 2 km luontopolku jossa siinäkin riittää kokemista.

Käenkoskikeskukselle saavuttua oli aurinko jo laskemassa joten paluureitiksi valikoitui Parkanon aseman kautta kulkevan tien. Muuten oiva valinta mutta sekin oli revitty auki ja ajettu sepeliä pintaan. Niinhän siinäkin sitten kävi että jo toisen kerran samalla reissulla minusta tuli matkustaja kun eturengas liippasi tien reunaa ja niin menin mukkelis makkelis.

Kaikista vastoinkäymisistä huolimatta, reitille suositukset sen kauneuden vuoksi joko lyhyempänä versiona tai sitten koko matkana, mutta päiväsaikaan. Pimeällä liikaa kohtia loukata itsensä...

Nauti matkastani visuaalisesti 😍
Kommentit